19 března, 2007

Co nestihl Hitler...

Dnes v Neviditelném psovi:

Kolem výstavby amerického radaru na českém území se vyrojilo neuvěřitelné množství fám. Protiraketoví "bojovníci" je s chutí přiživují, zastánci radaru zase nestačí nesmyslné spekulace odrážet. Nudná realita vědců a expertů nestačí na divokou fantazii obvykle neinformovaných aktivistů a pacifistů.
· Fáma č. 1: Na americkou základnu nebudou mít přístup české úřady ani policie, budou tam platit výhradně americké zákony
· Fáma č. 2: Američané nebudou muset hradit škody, které na českém území způsobí
· Fáma č. 3: Radar musí napájet podzemní atomový reaktor
· Fáma č. 4: Radar bude rušit mobily a televizi
· Neškodnost radaru obhajoval v nedávné televizní debatě i americký velvyslanec v Česku Richard Graber: "Na Marshallových ostrovech a v Japonsku žijí v okolí radaru tisíce lidí. Žádné zdravotní problémy tam nejsou. Televize, rádio i mobilní telefony normálně fungují."

RADAR: Pozor! Radar vyzařuje fámy
Neviditelný Pes, 19. března 2007
Tomáš Hořejší


Dejme tomu, že technicky možná ten radar není až tak velký problém, kromě toho že by otravoval své nejbližší okolí. Horor je spíš to, kdo se tu věc tady chystá postavit:
Amerika nesmí váhat s financováním armády...Národ, který není ochoten zajistit si zdroje potřebné k přežití, je národem v úpadku...Amerika má schopnost sebezáchovy...Američané jsou aristokratický národ, odpovědný za zachování a pokrok civilizace a k tomu nutně potřebuje sílu ducha a robustní armádu... Amerika zůstává největší nadějí pro svobodnou, bezpečnou a zajištěnou budoucnost světa...
Viz: America Cannot Falter In Funding The Military

Žádné komentáře: