02 prosince, 2005

Zločinná konkurence

Dnes v novinách:

Nestravitelný a nehlasovatelný. Tak označil šéf poslanců KSČM Pavel Kováčik nový trestní zákoník.
·A to zejména kvůli pasáži stavějící na roveň nacismus a komunismus.
·Komunismus si je ovšem s nacismem už roky rovný i ve stávajícím zákoně.
·Popírání, zpochybňování, schvalování či ospravedlňování zločinů jednoho či druhého režimu se trestá naprosto stejně od šesti měsíců až po tři roky.
·Přesto mohou být komunisté a jejich přívrženci klidní a mohou i nadále velebit kupříkladu 50.léta s řadou justičních zločinů a vražd pod taktovkou tehdejší KSČ.
·Zatímco neonacisty se už policie, státní zastupitelství a soudy naučili stíhat a zavírat, v případě propagátorů komunismu tomu tak není.

Komunisté se zákona bát nemusí
2. prosince 2005, Lidové noviny
PETR KOLÁŘ


Vypadá to, že zločineckým režimem (ideologií) je ten, který prohraje nějakou válku: "Komunismus jako ideologie je v rozporu s demokratickym zřízenim tohoto státu...,"říká jeden z diskutujících. Dobrá, kdyby vyhráli komunisti, platilo by něco jako: "Režim demokratický, rozuměj kapitalistický, imperialistický (nemluvě o jeho extrémní odnoži - režimu nacistickém...) je v rozporu s naším všelidovým socialistickým zřízením... " V případě vítězství nacistů by všechny konkurenční imperiální režimy a hlavně ten bolševický (+ židi) byly zcela neslučitelné s vůlí našeho milovaného Vůdce.
Jenže vyhráli jsme my, takže platí ta naše verze.
Jo, ale nezapomeňme na případný zákaz propagace islámu, i když zrovna muslimové v nastávajících volbách ještě nemůžou být nebezpečnými konkurenty.

Žádné komentáře: