21 února, 2010

Naděje pro Evropu?

ČT24 dnes:

Nizozemská vláda se rozpadla kvůli sporům o vojáky v Afghánistánu

Haag - Nizozemská vláda předčasně končí.
  • Vláda nastoupila do úřadu před třemi lety a zkolabovala dnes po dlouhém jednání, které trvalo od pátku, když se dvě největší strany koalice nedokázaly dohodnout na tom, zda stáhnout nizozemské vojáky z Afghánistánu, jak bylo původně plánováno v letošním roce.
  • Nejpozději v létě se tudíž budou konat předčasné volby a budoucnost nizozemské mise tak bude v rukou nového kabinetu.
Nizozemská vláda se rozpadla kvůli sporům o vojáky v Afghánistánu
ČT24, 20. 2. 2010
zdroj: ČTK
http://www.ct24.cz/svet/81630-nizozemska-vlada-se-rozpadla-kvuli-sporum-o-vojaky-v-afghanistanu/

Christopher King v Redress Information & Analysis z 21।2.2010 ("Dutch government falls over Afghanistan") vyjadřuje naději, že pád holandské vlády kvůli účasti na američany vedené agresi v Afghánistánu by mohl nastartovat trend k znovuzískání evropské nezávislosti na Spojených státech. Rozpor v tamním parlamentu kvůli odchodu z Afghánistánu by mohl být znamením, že Evropa začíná chápat, kdo je opravdovým teroristou.

Situace je skutečně zoufalá। Ne pro Afghánistán, ale pro Evropu. Důvodem pro Americkou angažovanost v Evropě v souvislosti s jejími agresivními válkami je konzolidace vojenského sevření Evropy pomocí NATO. V US kongresu se za nezájmu evropských médií projednává legislava, směřující k přeměně US vojenských základen v Evropě na trvalé. Cílem je parazitovat na evropské ekonomice, zabránit bližší ekonomické integraci Evropy s Ruskem, a využívat Evropu jako zdroj kanonenfutru pro americké války.

Spojené státy jsou dnes v zoufalých problémech। Promrhaly své vlastní zdroje a zvykly si parazitovat na zdrojích cizích zemí aby udržely svúj extravagantní životní styl, enormní vojenské impérium a války. S mizející industriální základnou a hroutící se ekonomikou, založenou na půjčkách, USA jsou dnes odhodlány parazitovat na Evropě a ropných polích Středního východu.

Velká Británie se stejnou ekonomickou politikou je v téže ekonomické situaci। Zrádci Blair a Brown nejenže se osobně zapleteni do válečných zločinů, ale také dovolili vojenskou okupaci své země.

Vice viz http://www.redress.cc/global/cking20100221

Žádné komentáře: