18 května, 2007

Ty zločiny jsou čtyři, prosím


Dnes v Lidových novinách:

ZLÍN Zastupitelé města Zlína vytáhli do boje proti svému komunistickému kolegovi.
· Podají podnět k zahájení trestního stíhání Josefa Šlahaře z KSČM, který včera na zasedání zastupitelstva vystoupil proti primátorce krajského města, respektive celému vedení radnice.
· Při tom použil některé výrazy, které podle zastupitelů zvolených za ODS, ČSSD, Volbu pro Zlín, ZHN a nezařazené Svatavy Nováčkové mohou být trestným činem.
· Šlahař se již dříve ptal na to, kdo město zastupuje v jeho společnostech včetně lidí, kteří nejsou členy zastupitelstva.
· Tvrdí, že mu primátorka Irena Ondrová (ODS) neodpověděla.
· „Paní primátorko, vůbec jste mě nepřesvědčila o věrohodnosti těchto orgánů, ba naopak jste mi potvrdila to, jak pokračujete po vzoru největšího podvodu minulého století privatizace privatizátorem a podvodníkem občanem Klausem a nastolení mafiánsko-zlodějského systému, který v této republice stále více prosazujete.
· Dneska nám, obyčejným lidem, nezbývá nic jiného než začít tady budovat rudé gardy a dávat dohromady rudé odbory, aby se zabránilo rozpínavosti tohoto vašeho mafiánsko-zlodějského systému a rozlévání modré krve,“ řekl včera na zasedání zastupitelstva Šlahař.
· Zlínská koalice tvrdí: Spáchal hned tři trestné činy
· Jeho výroky podle primátorky, předsedů politických stran ČSSD, Volby pro Zlín, ZHN a zastupitelky Svatavy Nováčkové jeví znaky trestného činu pomluvy, a to statutárních orgánů městských společností.
· Další tvrzení, v němž označil Václava Klause za podvodníka, je podle nich trestným činem pomluvy Václava Klause jako občana i jako prezidenta.
· Posledním trestným činem, kterého se podle vedení radnice měl Šlahař včera dopustit, je podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka slovy.
· Toho se prý dopustil, když konstatoval: „Dneska nám, obyčejným lidem, nezbývá nic jiného než začít tady budovat rudé gardy a dávat dohromady rudé odbory...“
· Šlahař řekl, že na zastupitelstvu řekl, co řekl, a dále se k případu odmítá vyjadřovat.

Politici chtějí stíhat komunistu
18.května 2007, Lidové noviny
čtk


Dovoluji si skromně upozornit, že komunistický kolega zastupitelů města Zlína (dříve Gottwaldov), nespáchal hned tři trestné činy, nýbrž přímo čtyři. Pokud totiž jmenovaný říká, že nám obyčejným lidem už nezbývá nic jiného než budovat gardy a dávat dohromady rudé odbory, čímž vlastně nabádá jazykem zákona k potlačení lidských práv a svobod člověka, a dopouští se tak testného činu třetího, pak tím, že potlačuje práva a svobody obyčejným lidem, tedy sobě samým, dopouští se trestného činu čtvrtého, neboli sebepoškozování ve smyslu ducha stejného zákona, podle kterého když cyklista upadne a poruší tak práva a svobody člověka tím, že rozbije sám sobě hubu, pak za takový zločin se mu dostane trestu pokuty tuším až do 50.000 korun českých.

Žádné komentáře: