01 srpna, 2009

Vše zorganizoval sám Topolánek?

Dnes v Lidových novinách:

Všechny ty lidi potkávám naprosto veřejně v Praze a nemám potřebu se s nimi scházet v Toskánsku," uvedl předseda ODS s tím, že všechny snímky, které viděl publikované, pochází z jedné půlhodiny z jeho třítýdenní dovolené.
  • "Musím říct, že Toskánsko je země zaslíbená, je to nový Špindlerův Mlýn.
  • A já nezapírám, že jsem se v přístavišti potkal s lidmi, se kterými se standardně potkávám i v Praze," zdůraznil Topolánek.
  • Topolánek to řekl novinářům po návratu z dovolené v Itálii, na níž byl tajně fotografován ve společnosti podnikatelů, lobbistů, svých přátel a rodiny.
  • Má dovolená byla využita k nepodloženým útokům a křivým obviněním mých politických protivníků proti mé osobě, uvedl Topolánek.
  • Podle něj byly proti němu použity estébácké a neoestebácké metody.
  • "Vyzývám vážně Jiřího Paroubka: Přestaňte s využíváním takových fízlovských metod," uvedl Topolánek v živém televizním přenosu.
  • Důkazy pro svá tvrzení na účet ČSSD má prý jen nepřímé, připustil předseda ODS.
  • Jihomoravský hejtman Michal Hašek na narychlo svolaném brífinku do vrátnice Lidového domu uvedl, že vedení ČSSD ani její předseda o tajném fotografování politiků nevěděli a nemají s ním nic společného.
Topolánek vše svádí na Paroubka, obhajuje se stejně jako šéf ČEZ
Lidové noviny, 31. července 2009
Lidovky.cz, ČTK
http://www.lidovky.cz/topolanek-vse-svadi-na-paroubka-obhajuje-se-stejne-jako-sef-cez-p7i-/ln_domov.asp?c=A090731_190620_ln_domov_ani

Na jiném místě dnešních LN učí značka "heč", že jednou ze základních taktik krizové komunikace je odvedení pozornosti. Myslím, že trefil hřebík na hlavičku. Nebude pravdou, že nedávno zveřejněné fotky z dovolené politiků a lidí z ČEZ v Toskánsku nechal vyfotit a zveřejnil estébácky Jiří Paroubek. Naopak, vše nasvědčuje tomu, že všechno zorganizoval sám Topolánek, aby odvedl pozornost od předcházejícího skandálu nahých fotek na Berlusconiho dači. Na těch fotkách nahého chlapa přece není vidět žádné gule!!

Žádné komentáře: