10 července, 2008

Bezpečnostní lumpárna

Dnes v Neviditelném psovi:

Tak nazývám všechna veřejná vystoupení, zpochybňující potřebu existence NATO a zejména potřebu spojenectví se Spojenými státy.


  • Tvrdit, že neexistuje po rozpadu SSSR žádné reálné ohrožení, může opravdu jen hlupák - nebo lump.
  • S vystoupeními hlupáků ve sdělovacích prostředcích se poslední dobou roztrhl pytel.
  • Na stejnou notu ovšem brnká v Poslanecké sněmovně opozice, a to způsobem, který mne nenechává na pochybách, že neběží o hloupost, ale o lumpárnu.
  • Motivy komunistů snad netřeba zmiňovat. U ČSSD jde bohužel o snahu napadat vládu za jakoukoliv cenu, dokonce i za cenu ohrožení bezpečnosti vlastního státu.
  • To ovšem jinak než lumpárnou nazvat nelze.
  • Paroubkovcům zjevně stojí za to dostat na svou stranu něco naivních voličů, kteří věří soustředěné propagandě hlupáků a lumpů o tom, že nás mají všichni rádi, že žádné ohrožení není v dohledu.
  • Tohle jsem napsal před časem a pak mne to nějak přestalo bavit, zkrátka, nechal jsem ležet torzo.
  • Ovšem to, co předvedla ČSSD s ruským generálem, je vrcholná ukázka politické nezodpovědnosti a sprosťáctví.
  • Jistě, ČSSD tímto způsobem opět přetáhne část voličů KSČM. A bude se vládnout.
RADAR: Nebezpečné hlouposti a lumpárny
Neviditelný pes, 10. července 2008
Jan Svoboda

Říkáte, že Paroubek tu měl ruského generála? Tak to je celý on! Však taky když o Paroubkovi něco napíše Neviditelný pes, tak bych od něj kůrku nevzal. Ale to pořád není nic proti Topolánkovi a těm co s ním visí na laně. Ti tu měli za účelem domluvení jakýchsi okupačních dokumentů ministryni Riceovou, která je pravou rukou prezidenta Bushe. A kamarádit s Bushem, to je snad horší než pozvat si sem celou ruskou generalitu. Bush je doma nejen nejméně hodnoceným prezidentem v historii, ale je dokonce značně rozšířený názor, že se jedná o válečného zločince. Demokratický kongresman Dennis Kucinich předložil 35 článků impeachmentu proti G.W.Bushovi za zločiny, jejichž podrobný seznam je uveden zde:
http://www.democrats.com/files/amomentoftruth.pdf resp zde:
http://www.pdfdownload.org/pdf2html/pdf2html.php?url=http%3A%2F%2Fwww.democrats.com%2Ffiles%2Famomentoftruth.pdf
Obvinění jsou mimořádně závažná. Kdyby z nich jen polovina byla prokázána, mohl by prezident být nejen stíhán ale také uvězněn, jak se praví v http://www.aleeka.com/profiles/blog/show?id=2067456%3ABlogPost%3A2702
Bůh nás ochraňuj od Bushovy ochrany! Tedy pokud není s tím Bushem taky spolčen.



Žádné komentáře: