02 července, 2007

Kóna o terorismu

Dnes v iDNES.cz:

MF DNES tento týden přinesla opravdu alarmující zprávu: Jedna čtvrtina mladých amerických muslimů považuje sebevražedné útoky za jistých okolností za ospravedlnitelné.
· Třicet dvě procenta dotázaných muslimů neodmítá názory prezentované předáky Al Kajdy.
· S jistým pobavením musím zmínit, že v článku byla tato tristní skutečnost prezentována opačně - to jest psalo se, že "68 procent dotázaných názory odmítá".
· A oni mladí muslimové, co vlastně vnitřně chápou sebevražedné útočníky, se s největší pravděpodobností všichni v Americe dokonce narodili.
· Je tedy nejspíše načase konstatovat, že nám myšlenka multikulturalismu selhala, že se snad můžeme přidržovat myšlenek na společnost multietnickou, ale tu kultůru holt budeme skutečně asi muset mít jen jednu.

Multikulturalismus v troubě
iDNES.cz, 30. června 2007
Jiří X. Doležal, reportér Reflexu


Prosím pěkně, nejsou k mání také čísla, kolik amerických či britských mladých nemuslimů považuje ještě dnes kolonialismus za všech okolností za ospravedlnitelný a teroristické vojenské přepady včetně okupace zemí ( muslimských zvláště) bohatých na suroviny (na ropu především) za samozřejmé? Děkuji. Budeme zítra psát kónu o terorismu a rád bych paní učitelku mile překvapil.

Žádné komentáře: