08 června, 2009

Korejská náhražka

Dnes v Lidových novinách:

Chcete se podívat na pěkný funkční koncentrační tábor?
  • Anebo na popraviště, na kterém umírají lidé kvůli přesvědčení anebo proto, že je někdo docela prostě udá kvůli čemukoli a justiční aparát je semele?
  • Je to jednoduché, internet se o to postará.
  • Stáhnete si z webu prográmek, který se jmenuje North-Korea-Uncovered.kmz, stačí v prohlížeči jen vyťukat tenhle název, a pokud máte na počítači nainstalovaný internetový atlas či glóbus, nebo jak to nazvat, zkrátka pokud máte Google Earth, ani ne v minutě se vám do něj natáhne obrovská suma vědění o Severní Koreji.
  • Ozemi, která dělá zkoušky atomových zbraní a vypouští jednu zkušební raketu za druhou a vyhrožuje válkou, pokud by někdo chtěl kontrolovat obsah jejích obchodních lodí.
  • Většina těch informací se týká všedního života, ovšem můžete se podívat, i jak žije komunistická elita.
  • Prográmek vás navede i k další zajímavé podívané.
  • Pěkně shora si můžete prohlédnout i koncentrační tábory, třebas, namátkou, Kwan-li-so, kde v sekci 18 je i moc hezká škola pro děti uvězněných.
  • Samozřejmě, milovníci spiknutí, najmě pak amerických spiknutí, si taky přijdou na své.
  • Onehdy jsem potkal skupinu takových milovníků spiknutí: zastavili dopravu v Praze v Lidické ulici a šli na shromaždiště na Palackého náměstí a křičeli, že „chtějí znát pravdu o 11. září".
  • Převážně to byli gymnazisté, ale i mezi nimi bylo několik vepřových ksichtů dospěláků.
V přímém přenosu
Lidové noviny, 8. června 2009
ONDŘEJ NEFF
http://www.lidovky.cz/v-primem-prenosu-0k7-/ln_noviny.asp?c=A090608_000074_ln_noviny_sko&klic=231922&mes=090608_0

Ten „vepřový ksicht“, který možná O.Neff zahlédl v odrazu výlohy na manifestaci milovníků spiknutí, si snad ani nedává platit za propagandu protiraketové obrany v Česku, a podobných vymožeností svobodného světa pod vedením mistra světa v demokracii - Spojených států. Vždyť Obama momentálně má dnes zřejmě naléhavější starosti než mířit na Rusko.

Musí se činit. Jeho příchodem se na základech americké zahraniční politiky, založené na grandiosním podvodu, že Spojené státy musí udržet hegemonii nad světem, jinak by nebyly schopné zajistit svoji bezpečnost, nic nemění. Jeho jemná a květnatá rétorika má poskytnout novou tvář americkému imperialismu - jako posun v taktice, ne jako změna strategie v tahu za dominancí nad dvěma světově nejdůlečitějšími zdroji ropy a plynu v Perském zálivu a Kaspické pánvi.


Obama tvrdí, že US boj proti násilnému extrémismu v Afghánistánu nemůže zeslábnout kvůli událostem 9/11, kdy údajně Al Kajda nemilosrdně zabila na 3000 lidí, a pořád usiluje o zabíjení v masovém měřítku. Tyto oběti jsou ovšem pouhou kapkou ve vědru s krví, kterou americká invaze způsobila muslimskému světu. Irák je prý teď, co se zbavil Hussaina, na tom lépe, přitom je to země v ruinách a ztratila pětinu populace. Nikdo zatím neví kolik mrtvých a kolik uprchlíků Amerika vyprodukovala v Afghánistánu. Obama za svých prvních 100 dní už vyprodukoval dva miliony uprchlíků v Pákistánu. (Izraeli trvalo vytvořit 3,5 milionu palestinských uprchlíků 60let.) Více viz texty P.C.Robertse http://informationclearinghouse.info/article22771.htm# a P. Martina http://pakalert.wordpress.com/2009/06/05/obama-in-cairo-a-new-face-for-imperialism/

Navíc Obama musí hlídat ty fotky z mučení na Guantánamu a tak nezbývá než si náhradou vilně stáhnout ten prográmek o koncentráku korejském, jak radí O.Neff.

Žádné komentáře: