30 listopadu, 2007

Nezaneslá informace

Dnes v Neviditelném psovi:

Všimli jste si, jak se najednou noviny vyprázdnily od různých afér, které je plnily před měsícem? Kolik zajímavých akcí se rychle popsalo a pak po nich najednou není ani stopy?
· Já bych teď třeba chtěl vědět, co v posledním měsící dělal pan Gross - krok za krokem a jak putovaly jeho peníze a s kým se potkal, ale novinář si radši zapálí cigaretu než aby vysedával před jeho koncipientskou kanceláří.
· A to je to, co mne štve nejvíc. Že sice informují, ale tak málo, že i ta informace se do nás nijak silně nezanese. A pak se podle toho nemůžeme chovat a rozhodovat. Je mi to líto.
· Zkuste to změnit.
· Prosím.
MÉDIA: O rychlém zapomínání
Neviditelný pes, 30. listopadu 2007
Tom Vild


Ano, mně taky štve, že média sice informují, ale tak málo, že se to do nás nezanese. Gross je sice zajímavá kauza, ale nedávno také prošla tiskem důležitá zpráva, že Rusové předají v souvislostí s plánovanou americkou raketovou základnou ve střední Evropě Bělorusku ruské rakety. Hned poté média jako když utne. Tahle se do nás ta informace pořádně nezanesla, možná proto, abychom se podle toho nemohli chovat a rozhodovat.

Žádné komentáře: