15 března, 2006

Jak to možná bylo doopravdy

Dnes v novinách:

Haag údajně věděl o tom, že bývalý jugoslávský prezident má přístup k zakázanému léčivu i destilátům, nic s tím ale nedělal
· Strážce údajně na počátku tohoto roku vedení soudu sdělil, že vzhledem k tomu, že v Miloševičově cele opakovaně objevili různé druhy léčiv i destilátů, nemůžou zaručit, jak se bude vyvíjet Miloševičův zdravotní stav.
· Podle zdroje z Haagu měl Milošević vzhledem k tomu, že se hájil sám, dovoleno pracovat ve své soukromé kanceláři, kde se nikým jiným nerušen setkával se svými právními poradci. Ti byli jen zřídka strážemi důkladně kontrolováni, a proto mohli bývalému jugoslávskému vůdci pronést téměř cokoliv.
· Hlavní haagská žalobkyně Carla del Ponteová včera znovu nevyvrátila, že si mohl Milošević vzít život sám. „Musíme počkat na toxikologické testy, abychom zjistili, co měl v krvi. Až to budeme vědět, budeme schopni říct, zda si sám zhoršil své zdraví, aby mohl jet do Moskvy, nebo zda spáchal sebevraždu," uvedla pro francouzský deník Le Monde.

Milošević v cele pil alkohol a bral léky
15. března 2006, Lidové noviny
TEREZA ŠUPOVÁ
http://lidovky.zpravy.cz/ln_noviny.asp?r=ln_noviny&c=A20060315_000030_ln_noviny_sko&klic=212173&mes=20060315


O příčině smrti Miloševiče se už naspekulovalo hodně, ale všechno to zřejmě slouží k zamlžení toho jak to mohlo být doopravdy doopravdy. Miloševič se údajně zamiloval do předsedkyně tribunálu. Slobodan prý Del taky nebyl lhostejný, ale odmítla ho kvůli tomu, že si údajně do cely vodil pochybné ženštiny, a s nimi tam popíjel ten alkohol a bral posilující léky.
A to odmítnutí Miloševič neunesl...

Žádné komentáře: