15 února, 2007

Když se Pánibozi spustí

Dnes v Lidových novinách:

Věštkyně „předpověděla“ teroristický útok na letišti v Ruzyni * Areál hlídají policisté se samopaly
· PRAHA Na pražském ruzyňském letišti včera odpoledne vypukly policejní manévry.
· Důvodem k vyhlášení poplachu nebylo anonymní udání, ale telefonická „předpověď“ věštkyně, že letišti hrozí teroristický útok.
· Mluvčí Bezpečnostní informační služby (BIS) Jan Šubert večer LN řekl, že na policii zavolala odpoledne žena, která tvrdila, že je senzibilka zabývající se psychotronikou a předpověděla, že se večer v Ruzyni odehraje útok na některá letadla.
· Informaci o možném riziku teroristického útoku potvrdil večer v TV Nova také ministr vnitra Ivan Langer.

Policejní poplach kvůli vědmě
15. února 2007, Lidové noviny
Jan Šubert mluvčí BIS
MILOŠ CIHELKA, JOSEF KOLINA


Když začnou našeptávat nadpřirozené síly, člověk nebo celé lidstvo nikdy neví co se z toho vyklube. Včera senzibilka málem zastavila provoz letiště předního evropského velkoměsta. To ale nic není proti tomu, když se spustí sám některý z bohů. Jako třeba ten inteligentní dyzajnér, jímž se cítí být úkolován prezident Bush. Zřejmě omylem nacpal moře ropy do zemí jako Irák či Irán, a tím z nich nadělal říše zla, které je třeba naučit správným moresům a tu „jejich“ ropu aspoň nechat téct správným směrem. A tohoto úkolu se ujal sám prezident Bush, který to bere jako poslání snad v rámci jakési božské smlouvy o dílo.
Zdá se ale, že lidstvo momentálně nejvíc trápí globální oteplování, což je zřejmě další lapsus inteligentního dyzajnéra. Ovšem abychom se ve zdraví dočkali důsledků této katastrofy, je nejdřív třeba nějak přežít ten posvátný melouch s vyřízením těch říší zla…
A naše policie se mezitím, prosím pěkně, musí zabývat senzibilními prkotinami v Ruzyni.

Žádné komentáře: