08 ledna, 2010

Jak to vidí za mořem

Neviditelný pes dnes:

Tajné služby proti teroru selhávají

Nemylme se, že jsme svědky nějakého nenadálého vystupňování aktivit teroristů.
  • Důležitá je jiná věc: vyšetřování nezdařeného pokusu nigerijského teroristy přináší stále nová odhalení, která ukazují na přetrvávající neschopnost bránit se islámským fanatikům.
  • USA sice po 11. září 2001 přeorganizovaly své již tak rozsáhlé zpravodajské služby a zřídily Protiteroristické centrum, ale výsledek není dobrý.
  • Nepodařilo se zajistit, aby informace získané jednotlivými službami byly také včas sdíleny.
  • Jedna například při odposleších zachytila konverzaci radikálů v Jemenu napovídající využití zmíněného Nigerijce k útoku.
  • Nikdo nereagoval – stejně jako na varování jeho otce, že se syn přiklání na stranu extremistů.
  • Už to, co bylo americkému bezpečnostnímu aparátu známo, muselo stačit k tomu, aby byl onomu muži odepřen vstup do země.
  • Teroristovi stačí, když má štěstí jen jednou a odpálí nálož.
  • Dnes je tento fakt bohužel umocněn jejich posedlostí zabíjet v letadlech a připraveností přitom zemřít.
Tajné služby proti teroru selhávají
Neviditelný pes, 8.ledna 2010
Andor Šándor
http://neviditelnypes.lidovky.cz/svet-tajne-sluzby-proti-teroru-selhavaji-fg2-/p_zahranici.asp?c=A100107_161907_p_zahranici_wag


Toto spodněprádlové bombové spiknutí poskytuje exkluzivní záminku pro novou válku Washingtonu, at' už to byl reálný útok, nebo ne. Svého času Francesco Cossiga, italský prezident, svedl bombové útoky pod patronací NATO na komunisty, aby je diskreditoval ve volbách. USA a jejich loutkoví spojenci šli do války Na Středním východě a v Afghánistánu čistě na základě lží a podvodného triku. Falešné dokumenty unikají do médií proto, aby se veřejnost naladila na stejnou válečnou notu s vládou. Ochota lidí věřit svým vládcům a jejím propagačním přisluhovačům je ohromující.
I Stalin mohl hrdiny bolševické revoluce postavit před soud a popravit je jako kapitalistické špiony. V USA chystáme první monstrproces. Ten s tím Khalid Sheik Mohammedem bude veliký. A jesli vláda použije démonizaci Muslimů k uvedení tohoto nového systému spravedlnosti (sic) do chodu, my ostatní budeme ti příští na řadě. Soudí někdejší činitel v Reaganově vládě P.C.Roberts.
Is Anyone Telling Us The Truth? http://vdare.com/roberts/100107_truth.htm

Žádné komentáře: