17 května, 2009

Vynořilo se zlo

V Neviditelném psovi dnes:

Je to jistě studená sprcha pro naivisty, kteří si mysleli, že Obama je kříženec Vladimíra Iljiče Lenina a Martina Luthera Kinga: Obama se už nedomnívá, že vojenské soudy George Bushe jsou "obrovským selháním".
  • Dlouho nepobyl v prezidentském úřadu a nechal si vysvětlit, že zajatci z Guantanama jsou "obrovským nebezpečím" a rozhodl se vojenské soudy ponechat v činnosti.
  • Jen je chce "vylepšit a zajistit spravedlivé zacházení s podezřelými", což je elegantní fráze, která má zacpat povykujícím naivistům hubu.Teroristé a jejich masové vraždy ve jménu Alláha slitovného jsou jedna realita, a základní mravní hodnoty jsou druhá věc.
  • V souladu s principem osobní odpovědnosti žádáme, aby každý obviněný byl individuálně posuzován.
  • To je problém Guantanáma a jeho oranžových strávníků.
  • Základní otázka tedy zní: co škodí našemu demokratickému systému víc: teroristé a jejich metoda masové vraždy nevinných lidí, anebo ústup od principu osobní viny a jednoznačného důkazu?
  • Buďme rádi, že to není náš problém.
Studená sprcha
Neviditelný pes,16. května 2009
Aston
http://neviditelnypes.lidovky.cz/studena-sprcha-01e-/p_cirkus.asp?c=A090515_233343_p_cirkus_wag

Tihle Američané, bojovníci proti zlu, jsou hoši od rány, a dobře vědí co to zlo je a jak proti němu bojovat. Jen se mrkněte večer na Novu na tu kulturu ran pěstí a ohnivých explozí. Však se zrodili v ohni genocidy nepoddajného původního obyvatelstva. Na hrubou práci a zábavu si přivezli otroky z Afriky. Rozhlédli se po světě a všude plno říší zla obydlených teroristy, a v těch zemích plno užitečných věcí, jako třeba teď ta ropa v Iráku a přilehlém okolí. Dovedou si poradit s těmi, kteří by nejraději sežrali sami všechno co jim patří a neštítí se vzdorovat okupantům těmi svými trapnými bombičkami. Takovým lze napravit hlavu a kosti v koncentračních táborech typu Abu Ghraib či Guantánamo. Ale ne vždy je třeba přímo násilí. Z výtěžku z kořisti si lze pořídit přivržence z místních diktátorů či podporu soudemokratů zbytku světa, nebo taky připlatit si za poddajná média.
Jako věrní spojenci jsou vhodní třeba i psi trhači. Čím neviditelnější, tím lepší

Žádné komentáře: