24 března, 2010

Odkud pramení Topolánkova suverenita?

ČT24 dnes:

Topolánek zůstává v čele ODS, stranu povede i do voleb


Předseda ODS Mirek Topolánek zůstává předsedou strany a povede občanské demokraty do květnových voleb do sněmovny.
  • Předseda ODS na grémiu vysvětloval své výroky o homosexuálech, církvi a židech pronesené při fotografování pro gay magazín LUI.
  • Stranické grémium o Topolánkově dalším působení jednalo skoro dvanáct hodin a někteří členové měli odlišný názor, nakonec ale grémium jako celek Topolánkovo rozhodnutí respektuje.
  • Topolánek se za své výroky znovu omluvil a slíbil, že si bude "dávat pozor na pusu".
  • Už zítra chce ODS pokračovat ve volební kampani a představí další předvolební téma - jak zamezit zneužívání sociálních dávek.
Topolánek zůstává v čele ODS, stranu povede i do voleb
ČT24, 23. 3. 2010
http://www.ct24.cz/domaci/84699-topolanek-zustava-v-cele-ods-stranu-povede-i-do-voleb/


Chtěli odvolat Topolánka? Copak to je jen tak? Má vůbec ODS nebo Česká republika suverenitu na odvolávání někoho, koho potřebují tam někde nahoře, jak se jim zlíbí? Česká republika Lisabonskou smlouvou odevzdala svá svrchovaná práva politickému komisariátu do Bruselu.
Komisariát EU ovšem také postrádá suverenitu, jelikož ji postoupil vůli Spojených států. Evropský loutkový stát tak např. musí vést neústavní válku nařízenou USA v oblastech světa, kde Evropa nemá vlastní zájmy. Ale nejde jen o tento žoldácký servis americkému impériu. EU také poskytla Washingtonu na jeho požadavek volný přístup k bankovním údajům poskytovatele centrální finanční služby Swift. Finanční toky v Evropě, a mezi Evropou a zbytkem světa, nyní monituruje CIA a jiné tajné služby USA a Izraele. Jakou má tedy EU suverenitu, když není schopna chránit finanční soukromí svých občanů před cizími vládami?
Sami Američtí občané však na tom nejsou o nic lépe. Jejich vláda má přístup ke všemu. V jejich orwelliánském světě jejich soukromí je chráněno za předpokladu poskytnutí soukromých informací o sobě cizincům. Američtí „sheeple“ tiše přijímají úplnou destrukci svého práva na soukromí. A jejich vláda „svobody a demokracie“ špehuje celý svět a posílá bezpilotní letouny do cizích zemí zabíjet lidi nesouhlasící s Washingtonem. Ten odsuzuje jiné vlády kvůli porušování lidských práv, a sám je při tom porušuje denně. Předkládá cizí lídry tribunálům pro válečné zločiny a sám je denně páše.
Tohle vše pochopitelně nemám z vlastní hlavy, nýbrž se to dočítám v P.C.Roberts: „How Sovereign is Europe? Washington has Murdered Privacy Rights at Home And Abroad“ http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=18273
Abych se vrátil k tomu Topolánkovi, který tak suverenně odrazil útok svých kritiků a zůstáva v čele strany. Tam někde hodně vysoko nad hladinou našeho rybníka ho zřejmě ještě úplně neodepsali.


Žádné komentáře: